ILÍK s.r.o. - Byt CentrumTylova 1154/1, 790 01 Jeseník, web: www.byt-centrum.cz

 

           3D-Vizualizace-cesta ke spokojenosti

Moderní počítačový program Vám umožní dokonalou vizualizaci daného prostoru včetně konkrétních obkladů a dlažeb, umyvadel, toalet, bidetů, van, sprchových koutů, baterií a koupelnového nábytku. Jednotlivé objekty,materiály Vám rádi ukážeme v naší expozici koupelen.

 

Grafický návrh koupelny vám umožní nahlédnout do vaší koupelny ještě před skutečnou realizací.Nemusíte experimentovat na vlastní koupelně pokud nemáte dokonalou představivost.

 

 

 

               

               

 

 

                                                    Podmínky vizualizací

  • Objednaná varianta grafického návrhu koupelny včetně příplatků se platí předem již při předání podkladů pro zpracování vizualizace.

  • Při následné platbě za odběr zboží nad 30.000,- Kč (v maloobchodních cenách vč. DPH) Vám bude vrácena cena základní varianty tedy 1800,- Kč), a to bez ohledu na to, jakou variantu vizualizace jste si objednali a zaplatili, kromě varianty pro prostor WC.

  • GRAFICKÝ NÁVRH KOUPELNY ZDARMA“ tedy získáte v případě objednání základní varianty BASIC a následné platbě za odběr zboží v maloobchodní prodejně nad 30 tisíc Kč.

  • Cena za grafický návrh je vrácena formou sleva materiálu na fakturačním dokladu. 

  • Cena vizualizace zahrnuje jednu místnost. 

  • Po předání všech podkladů se zpracuje návrh koupelny, který je zaslán e-mailem zákazníkovi ke schválení. 

  • Po odsouhlasení návrhu zákazníkem se zpracuje kompletní vizualizace.

  • Kompletní vizualizace obsahuje půdorys s kótami středu zařizovacích předmětů, rozpis množství použitého obkladu.

  • Vizualizace neobsahuje spárořezy jednotlivých stěn, ale obsahuje nafocení jednotlivých stěn bez zařizovacích předmětů.

  • Odsouhlasenou vizualizaci obdržíte v tištěné formě.

  • Podmínkou zhotovení grafického návrhu je podepsání závazné objednávky a odsouhlasení podmínek..

Ceny jsou uvedeny vždy pro jednu variantu koupelny či WC. Při kompletní změně rozměrů místnosti, příp. další výrazné změně, která bude mít za následek zcela nové zpracování místnosti, musí objednatel       uhradit cenu příslušné varianty znovu.

 

 

                                             Ceník 3D-VIZUALIZACÍ

 

 

  počet návrhů koupelny počet úprav obkladů počet pohledů pulty, niky a jiné přizdívky elektronická verze na CD cena varianty
1) 2) 3) 4) 5)
BASIC 1 1 3 NE NE 1800,-
PROFI 2 2 4 ANO NE 2600,-
EXCLUSIVE 3 3 5 ANO ANO 3400,-
WC 1 1 3 ANO NE 500,-

 

 
příplatky návrh obkladu
dle grafika
další návrh
koupelny
další úprava
obkladu
elektronická
verze na CD
další výtisk
vizualizace
  6) 7) 8)   9)
cena 250,- 400,- 400,- 200,- 50,-
  1. Počet grafických návrhů (vizualizací) koupelny
    Jednotlivé grafické návrhy koupelny se mohou lišit skladbou obkladu, sérií obkladu, zařizovacími předměty a jejich rozmístěním. Návrhy jsou zpracovány na určitý půdorys koupelny, nikoliv do různých koupelen (např. u varianty EXCLUSIVE máte možnost až tří různých návrhů stejné koupelny).
  2. Úprava obkladu
    Možnost provedení dodatečných úprav vybrané série obkladu, po vytvoření návrhu (změna skladby obkladu, změna barevného provedení v rámci vybrané série atd.). Do úprav obkladu nelze zahrnout změnu půdorysu, záměnu zařizovacích předmětů a jejich umístění, ani záměnu série obkladu (např. u varianty EXCLUSIVE máte možnost až tří úprav obkladu).
  3. Počet pohledů
    Různé pohledy do navržené koupelny. Jeden pohled je shora a ostatní z rohu místnosti.
  4. Pulty, niky a jiné přizdívky
    Možnost vytvoření pultu (např. pro zápustné umyvadlo), zděných nik, schodů a jiných přizdívek (běžné instalační pPřizdívky jsou možné ve všech variantách zpracování vizualizace).
  5. Elektronická verze na CD
    Tištěná verze vizualizace je v ceně varianty. Máte-li zájem, zpracujeme také elektronickou verzi na CD. Tato obsahuje instalaci prohlížeče 3D projektu, díky kterému se můžete libovolně „procházet“ koupelnou a uložit si nebo vytisknout libovolný pohled. Elektronická verze na CD je u varianty EXCLUSIVE v ceně.
  6. Návrh obkladu dle grafika
    V tomto případě zákazník nemusí uvést přesnou skladbu obkladu. Je potom na uvážení grafika, jak nakombinuje skladbu obkladů, případně umístí zákazníkem vybrané dekory a listely.
  7. Další návrh koupelny
    Pokud si chcete vybírat z více návrhů koupelny než zahrnuje vámi objednaná varianta vizualizace (např. u varianty EXCLUSIVE jsou 3 různé návrhy koupelny), máte možnost si tento další návrh objednat.
  8. Další úprava obkladu
    Máte možnost objednat si další úpravu obkladu, pokud jste již vyčerpali počet úprav, které jsou součástí vámi objednané varianty vizualizace.
  9. Další výtisk vizualizace
    Vizualizace je po odsouhlasení vytištěna v jednom provedení. Další výtisk si lze za příplatek objednat.

 

Upozornění:

Pokud jsou zákazníkem dodány výměry k vytvoření návrhu,nezodpovídáme za špatné či nadměrné dodání zboží.

Návrh se od skutečnosti co se týče rozměrů vždy liší +/-10cm..

Množství materiálu je vždy počítáno s 10% navýšení kvůli prořezům.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Doporučujeme: elektroinstalace a hromosvody -  Penzion Břeclav -  Podlahové vytápění -  Krby - Kamna -  umělý kámen -  Hotel Šternberk -  Kvalitní 3D tiskárny s využitím pro různé účely, ,Kvalitní 3D tiskárny s využitím pro různé účely