ILÍK s.r.o. - Byt CentrumTylova 1154/1, 790 01 Jeseník, web: www.byt-centrum.cz

PRODEJNA

Na 700 m2 expoziční (výstavní) plochy Vám nabídneme celý sortiment vybavovacích předmětů a materialů pro Váš byt,dům nebo firmu.Je zde zbudována expozice Siko koupelny(www.siko.cz) nejvetšího tuzemského prodejce vybavení koupelen s 36 vzorovýmy koupelnami a cca 600 typy obkladu a dlažeb ve stojanech.

K inspiraci naleznete v expozici vany, sprchové kouty,umyvadla všech typů,vodovodní baterie, desítky koupelnových doplňků a koupelnového nábytku.Obklady a dlažby jsou nabízeny v sériích, barevných a rozměrových variantách,akčních slevách apod.Současně je nabízeno další zboží pro Vaše koupelny.

Část prodejny je věnována dveřím,zárubním a kováním-(kliky) firmy Sapeli(www.sapeli.cz)  Reálné jsou zde vystaveny dveře od foliovaných po masivní dřevené se zárubněmi osazené klikami a plně funční pro Vaši maximální možnou inspiraci.


Další prostor je věnován podlahovým krytinám.Laminátové a dřevěné podlahy firmy Quickstep (www.quickstep.com) jednoho z nejkvalitnějších vyrobců na světě,instalované v plochách a několika stojanech s vyběrem cca 70 typů od 279,-kč za m2.

Zastoupeny jsou také PVC podlahy,linolea renomovaných značek s vysokou životností a pestrou designovou nabídkou

Veškeré materiály a vybavovací předměty , které na prodejně naleznete samozřejmě instalujeme s 10% Dph..............."dobrý začátek jak ušetřit"

                                                                                
 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Doporučujeme: elektroinstalace a hromosvody -  Penzion Břeclav -  Podlahové vytápění -  Krby - Kamna -  umělý kámen -  Hotel Šternberk -  Kvalitní 3D tiskárny s využitím pro různé účely, ,Kvalitní 3D tiskárny s využitím pro různé účely